Zakelijke ondersteuning: al vanaf 2 uur per maand én slechts € 29,- per uur!

Zakelijke ondersteuning: al vanaf 2 uur per maand én slechts € 29,- per uur!

Je kent het vast… van die taken en werkzaamheden die blijven liggen. Soms omdat er geen tijd is. Maar soms ook omdat ze lastig of vervelend zijn. Of, omdat de juiste expertise ontbreekt. Het zijn van die klussen en werkzaamheden waar je niet direct iemand voor aanneemt, maar die wel moeten gebeuren.

Wij helpen je met die werkzaamheden. Al vanaf 2 uur per maand en vanaf slechts € 29,00 per uur

Zo ben je snel geholpen met dat wat blijft liggen of nog gedaan moet worden. En jij, jij kunt je blijven focussen op al die andere belangrijke zaken binnen het bedrijf. Zo doen wij allemaal waar we goed in zijn én energie van krijgen. Dit laat je met een lach en plezier ondernemen. Dat is waar het om gaat, toch?

Onze professionals zijn flexibel en naar jouw wens inzetbaar voor exact die taken en werkzaamheden waar je ons voor inzet!

Nu 50% korting op zakelijke ondersteuning

Jij kent ons niet, wij jouw bedrijf niet. Wij breken graag het ijs met een leuke actie! Wij investeren graag in nieuwe klanten en relaties met een leuke kennismakingsactie voor nieuwe klanten.

Wanneer je je inschrijft als nieuwe klant, krijg je tijdelijk 50% kennismakingskorting op onze diensten.

Zo kun jij de diensten van Online Professionals proberen en profiteer je ondertussen van een leuke korting. Je betaalt tijdelijk slechts de helft van onze huidige tarieven.

En, inschrijven is volledig kosteloos en zonder verplichtingen! Wij maken eerst vrijblijvend kennis voordat wij besluiten om samen te werken.

Je direct inschrijven als klant? Dat kan, klik op de button:

Je kunt als klant voor alle soorten werk en zakelijke ondersteuning bij ons terecht. Wij bieden volledige bedrijfsbrede zakelijk ondersteuning!

Promo | 50% korting | Nieuwe Klanten | Inschrijven | Inschrijving | Inschrijfformulier | ZZP | MKB | Zakelijke Dienstverlening | Online Support & Bedrijfsondersteuning | Online Professionals
Gaat het je toch wat te snel en wil je eerst graag meer weten zonder je direct in te schrijven? Geen enkel probleem! Laat een belverzoek achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

Belverzoek

Laat jouw belverzoek achter en vul jouw naam en telefoonnummer in.

    BELVERZOEK

    Wij nemen héél snel telefonisch contact met je op!
     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *