Wij steunen Let’s Keep The Ball Flying!

Wij steunen Let’s Keep The Ball Flying!

Succesvol ondernemen combineert Online Professionals graag met het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving. Een bijdrage aan goede doelen door maatschappelijk te ondernemen. Met trots laten wij weten Let’s Keep The Ball Flying (LKTBF) te gaan ondersteunen via ons Maatschappelijk Ondernemen Project.

Wat is en wat doet LKTBF?

Let’s Keep The Ball Flying, afgekort LKTBF, is een stichting die zijn oorsprong vindt in het volleybal. Lesley de Jonge is initiatiefnemer achter dit prachtige project. Lesley wil graag dat elk kind de mogelijkheid krijgt om volleybal te kunnen spelen.

Of je nu in een bergdorpje in Nepal of Senegal geboren bent of in het rijke en luxe Hollywood, dat moet niet uitmaken. Om deze droom te realiseren is Let’s Keep The Ball Flying opgericht.

LKTBF werkt samen met grote namen, bonden en organisaties in en rond het volleybal. Om volleybal op de kaart te krijgen, maar vooral om volleybal bereikbaar te maken voor iedereen! Dit gebeurt ondermeer door het inzamelen van gebruikte volleybalkleding, volleybalnetten, antenne’s en volleyballen bij verenigingen en volleybalclubs.

Deze prachtige en ambitieuze plannen kosten geld. Als Online Professionals dragen wij graag ons steentje bij aan het verwezenlijken van de idealen van de stichting Let’s Keep The Ball Flying.

Waarom Let’s Keep The Ball Flying?

De keuze was snel en eenvoudig gemaakt. LKTBF helpt kinderen in landen waar het kunnen beoefenen van een sport niet vanzelfsprekend is. Kinderen die zonder deze hulp niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om te kunnen sporten.

Het enthousiasme van deze volleyballende kinderen is aanstekelijk. Zij vergeten even de soms erbarmelijke omstandigheden waarin zij soms leven. Met heel veel plezier én lol beleven zij volleybal. En, zijn zij weer even helemaal kind.

Het is een voorrecht bij te mogen dragen aan dit prachtige initiatief. En, zo de wereld een stukje mooier en gelijkwaardiger te maken.

De filmpjes op de website en verhalen van Lesley zeggen meer dan 1000 woorden in deze blog.

Hieronder 1 van de filmpjes:

Bezoek vooral ook de website van Let’s Keep The Ball Flying voor meer informatie: BEZOEK WEBSITE

Hoe draag jij bij aan LKTBF?

In ons (uur)tarief welke wij jou als klant in rekening brengen zit standaard een procentuele bijdrage opgenomen. Een bijdrage die wij beschikbaar stellen aan goede doelen binnen onze Maatschappelijk Ondernemen Projecten. Op die manier draag jij automatisch bij aan een mooie projecten.

Met onze dienstverlening leveren wij nog altijd maar een bescheiden bijdrage. Uiteraard is het mogelijk deze bijdragen bij ons te verhogen. Te verhogen om zo jouw maatschappelijke bijdrage te vergroten. Maar, die keuze laten wij graag aan jou. Uiteraard juichen wij dit van harte toe!

Zelf een bijdrage of oude volleybalkleding en -materialen doneren? Heel graag! Vraag ons naar de mogelijkheden of ga naar: BEZOEK WEBSITE, klik op ‘ DONATE’ en… 

…laat ook uw maatschappelijke ‘vingerafdruk’ achter!

Online Professionals bedankt jou!

Online Professionals bedankt onze klanten op voorhand voor jullie bijdrage. Wij zorgen dat jouw bijdrage goed terecht komt bij de goede doelen binnen ons Maatschappelijk Ondernemen Project.

Ondersteuning voor jouw bedrijf nodig?

Vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *