Website van Online Professionals is live!

Website van Online Professionals is live!

We love it… when a plan comes together: De website van Online Professionals is live! Net als elke website, is een website nooit af. Zo ook OnlineProfessionals.nl niet. Taalfoutjes? Feedback? Ontbrekende zaken? Tips, aanvullingen en suggesties zijn in ieder geval van harte welkom en worden zeer gewaardeerd.

Achter de schermen staat het businessplan ook als een huis en hebben inmiddels al enkele klanten ‘of the record’ met onze dienstverlening geholpen. Wij zijn trots onze klanten nu ook naar de live website van Online Professionals te kunnen verwijzen.

Met onze online dienstverlening zijn wij niet de eerste en absoluut niet uniek in onze soort. Toch hebben wij de bescheiden mening onderscheidend te zijn in de markt. Wij leggen u dit graag uit. Maak in dit artikel kennis met Online Professionals!

Welkom bij Online Professionals

Wij heten u van harte welkom op de eerste blog van de live website bij Online Professionals. Wij zijn hét platform voor ZZP-ers, het MKB en de groot zakelijke markt. Bij ons kunt u online professionals betrekken voor het uitvoeren van werkzaamheden. Of dit nu tijdelijk, structureel of op projectmatige basis is. Wij kunnen u díe online bedrijfsondersteuning bieden.

Als ZZP-er of eigenaar van een MKB-bedrijf herkent u zich ongetwijfeld in werkzaamheden binnen uw bedrijf waar onvoldoende tijd, ruimte of kennis voor aanwezig is. Toch? 

Of dat nu financiële of juridische zaken zijn. Of, uw online vindbaarheid of verouderde website. Onderbezetting door een tijdelijke piek in de werkzaamheden. Maar ook, een zieke collega of medewerkster die met zwangerschapsverlof gaat. Zomaar enkele willekeurige voorbeelden. Voorbeelden waarbij het niet voor de hand ligt iemand aan te nemen.

Zieke of zwangere medewerk(st)ers zijn misschien weken afwezig, maar komen gelukkig veelal na hun afwezigheid weer terug. Maar, veel andere werkzaamheden zijn vaak qua aard en omvang te klein om iemand aan te nemen. Overweeg dan online een professional in te zetten om u tijdelijk of voor enkele uren per week of per maand te laten ondersteunen. Wij bieden u de maatwerk online bedrijfsondersteuning waaraan u behoefte heeft.

Wij bieden onze services online aan. Het grote voordeel is dat wij hierdoor scherper geprijsd én flexibeler inzetbaar zijn voor uw bedrijf. U heeft er op die manier een virtuele collega en online assistent voor uw bedrijf (tijdelijk) bij.  

Ofwel, wij zijn graag uw online partner voor online bedrijfsondersteuning.

Met een smile of glimlach (weer) lachend ondernemen!

Ons motto is: Online Professionals… laat u weer lachend ondernemen!

Uitgebreid netwerken onze ZZP-ers en MKB-bedrijven leerde enkele van onze professionals dat er bij veel kleine ondernemingen behoeften bestaan. Steeds meer moet je als ondernemer een alleskunner zijn.

Je moet verstand hebben van jouw eigen producten en diensten. Check, daar twijfelen wij niet aan dat u dat heeft! Maar, ook van administratie, boekhouding, belastingen, wet- en regelgeving. Vergeet ook niet de online vindbaarheid via een website en social media. Ooh ja, en offline marketing en de verkoop van uw diensten of producten. En natuurlijk, de opvolging en afhandeling van uw klanten of klachten van klanten. Zo ook, niet betalende klanten en openstaande facturen.

Als ZZP-er sta je er vaak ook alleen voor. Soms is het lekker om even met iemand te sparren, toch? Wij zijn van mening dat u niet van uzelf mag of hoeft te verwachten dat u dat allemaal tot in de puntjes beheerst. Naast de vele voordelen van ondernemen, is dat wat u niet beheerst of niet leuk vindt ‘ the downside’ van ondernemen.

Online Professionals helpt u graag bij die zaken die de lol in het ondernemen soms belemmeren, beperken of wegnemen. Wij nemen u die werkzaamheden uit handen… en laten u weer lachend, met een smile of glimlach ondernemen!

Op de live website van Online Professionals verwijzen wij u graag naar: Lachend ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *