Volleybal in beeld: livestreaming via Online Professionals

Volleybal in beeld: livestreaming via Online Professionals

Online Professionals heeft een passie voor volleybal en technologie gecombineerd door livestreamingdiensten aan te bieden voor diverse volleybaltoernooien en volleybalwedstrijden in Nederland. Met name gericht op enkele teams van verenigingen zoals VV Compaen en VV Jonas, maar eerder zijn ook livestreams voor clubs als VV Zaanstad en VC Spaarnestad gedaan. Daarnaast zijn livestreams bij aansprekende jeugdtoernooien, waaronder het Fixit Toernooi in België en het Internationale Dynamo Jeugdtoernooi in Apeldoorn verzorgd.

De betrokkenheid bij het livestreamen van volleybalwedstrijden begon als een hobby rond de volleyballende dochters Melle en Manou van Rijnsoever, die de liefde voor de sport deelden. Deze hobby groeide al snel uit tot een toewijding om de sport te ondersteunen en te promoten door middel van technologische innovatie mogelijkheden middels livestreamen.

De meeste van onze livestreams worden uitgezonden via ons YouTube-kanaal en worden ook gedeeld op Facebook. We zijn verheugd te zien dat onze streams goed worden ontvangen door de volleybalgemeenschap, met veel wedstrijden die binnen enkele dagen vaak snel 150 tot 200 keer worden bekeken. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen genieten van het bekijken van de wedstrijden en het aanmoedigen van hun favoriete teams, zelfs als ze niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn.

Hoewel we graag alle wedstrijden zouden willen blijven delen, zijn sommige op verzoek verborgen. Desondanks blijven we ons inzetten om zoveel mogelijk hoogtepunten van volleybalactie vast te leggen en te delen met jou als kijker. Voor degenen die de wedstrijden hebben gemist of ze opnieuw willen bekijken, nodigen we je uit om ons YouTube-kanaal te bezoeken op https://www.youtube.com/@onlineprofessionals.

Bij Online Professionals streeft ernaar om de passie voor volleybal te blijven delen en de sport toegankelijk te maken voor een breed publiek, terwijl we tegelijkertijd de nieuwste technologische mogelijkheden benutten. We kijken uit naar nog vele spannende volleybalwedstrijden en de kans om meer mensen te verbinden met deze geweldige sport.

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *