Veel openstaande facturen en rekeningen als ondernemer?

Veel openstaande facturen en rekeningen als ondernemer?

Heb jij als ondernemer nog veel geld van jouw debiteuren tegoed? Heb je veel openstaande facturen en onbetaalde rekeningen? Het is heel herkenbaar! En, je bent zeker niet de enige! Wij helpen je graag dit openstaand saldo snel én fors te verminderen.

Momenteel is er sprake van een sterke toename van onbetaalde rekeningen en facturen, bij zowel particuliere als ook de zakelijke klanten. Vooral voor kleine ondernemers en ZZP-ers is dat funest voor de continuïteit van het bedrijf.

In de komende periode is de verwachting dat het percentage onbetaalde rekeningen verder zal stijgen. Ervaar jij dit ook binnen jouw onderneming?

Wij helpen jou om jouw openstaande facturen en rekeningen, op een klantvriendelijke manier, betaald te krijgen.

Waarom moet ik bij jullie zijn?

Belangrijk uitgangspunt, u moet niets! In de wereld van het debiteurenbeheer zijn er legio opties en mogelijkheden. Openstaande facturen en rekeningen kunt u uiteraard zelf nabellen. Maar, ook uitbesteden aan een factoring bedrijf, een incassobureau of Gerechtsdeurwaarders gebeurd veel. Al deze partijen kunnen je uitstekend van dienst zijn bij het innen van jouw openstaande posten.

Wij zijn toch net even anders. Wij pakken de opvolging van jouw openstaande rekeningen en onbetaalde facturen dan ook net even anders aan. En, dat werkt! Dat werkt heel goed.

“Dankzij Online Professionals is binnen iets meer dan een week ruim € 135.000 van de openstaande € 160.000 betaald.”

Bij tal van bedrijven zijn wij erin geslaagd tot wel 95% van alle rekeningen en facturen voldaan te krijgen. En, dit zonder tussenkomst van een rechter en zonder hoge invorderingskosten. Bij de meeste bedrijven realiseren wij binnen 10 werkdagen al een aanzienlijk resultaat.

Je móet uiteraard niet bij ons zijn, maar probeer ons gerust!

“Wij beloven dat jou dat je er geen spijt van zal krijgen.”

Klantvriendelijke opvolging van debiteuren werkt!

Niets is zo frustrerend dan niet betalende klanten. Hoewel jouw debiteuren niet betalen, verdienen zij wel een klantvriendelijke opvolging. Onze aanpak is:

  • Duidelijk
  • Direct
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • (Klant)vriendelijk

Met veelal een prima (eind)resultaat naar tevreden van onze opdrachtgever. Onze aanpak werkt en wij zijn er uiterst bedreven!

“Een klantvriendelijke benadering verhoogt het resultaat!”

Ons doel is de onbetaalde en openstaande facturen voor jou betaald te krijgen met behoud van relatie. Heel regelmatig volgt kort na ons contact over de betaling van een openstaande rekening een nieuwe opdracht of bestelling.

“Hoi, Online Professionals. Mijn rekening is betaald én ik heb alweer een nieuwe opdracht!” 

Persoonlijk en betrokken debiteurenbeheer is wat ons betreft de sleutel tot succes.

Openstaande rekeningen en facturen verminderen?

Probeer vandaag nog onze service om het aantal openstaande rekeningen snel te verminderen. Wij hebben specialisten voor de consumenten- en de zakelijke markt en je bent bij ons aan het juiste adres!

Je kunt bij ons laagdrempelig, kostenefficiënt en zonder langlopende contracten starten. Ideaal om ons te proberen.

Vraag vandaag nog een persoonlijke, vrijblijvende en online kennismaking met ons aan!

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *