Update van Online Professionals!

Update van Online Professionals!

De vakantie zit erop. Tijd voor een update van Online Professionals! Wij zijn weer hard aan de slag met de uitrol van Online Professionals. Onze doelstelling is om binnen enkele weken / maanden officieel te starten met onze online dienstverlening en bedrijfsondersteuning.  Waar zijn wij op dit moment mee bezig of wat is klaar? Hierbij een update van Online Professionals.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het inrichten van alle diensten van Online Professionals om u als ondernemer straks professioneel te kunnen ondersteunen.

Netwerken en kennismaken met jou?

Wij maken ondertussen graag tijd om kennis te maken met ondernemers en andere (online) professionals. Hoewel inmiddels de nodige netwerkgesprekken gevoerd zijn of staan ingepland, maken wij graag ook met jou kennis. 

Zonder enige verplichting naar elkaar. Wie weet werken wij in de toekomst als professionals samen, wie weet kunnen we je als ondernemer ondersteunen. Of, we weten van elkaars bestaan. Wij zijn geïnteresseerd in wat er leeft in de markt van ZZP-ers en MKB-bedrijven.

Ook interesse in om alvast online met ons kennis te maken? Vraag die dan direct aan: ONLINE KENNISMAKING AANVRAGEN

Ondertussen is een goed netwerk opgebouwd waarmee wij samen gaan werken en elkaar als ondernemers te ondersteunen. Wij zijn trots op de voortgang en de vorderingen.

Wij staan open voor jouw tips en suggesties. Kortom, laat graag een reactie achter onder het artikel!

Online Meeting Room

Online Professionals zou Online Professionals niet zijn zonder eigen online vergaderruimte. Voor al onze klanten hebben wij hun eigen persoonlijke Online Meeting Room gemaakt achter een persoonlijke login.

Online en virtueel vergaderen was nog nooit zo makkelijk. En, we kunnen schermen delen, met een onbeperkt aantal deelnemers deelnemen.

Tevens biedt het de mogelijkheid om geheel vrijblijvend online kennis te maken. Dat verplicht u uiteraard tot niets, maar geeft wel die persoonlijke invulling die wij in een samenwerking ook belangrijk vinden.

Maatschappelijk ondernemen en goede doelen!

Online Professionals heeft inmiddels een mooie shortlist aan Maatschappelijk Ondernemen Projecten en goede doelen. In de komende weken worden gesprekken gevoerd met diverse partijen.

Wij hopen ons dan snel te kunnen verbinden aan enkele mooie en inspirerende projecten. Met ondersteuning in materiaal, kleiding, medicijnen of aandacht verwachten wij een bescheiden maar waardevolle bijdrage te kunnen leveren.

Wij hebben momenteel een mooie lijst aan potentiële projecten. Maar toch, mocht je nog een mooi project onder onze aandacht willen brengen, zeggen wij: “HEEL GRAAG, DOEN!”

Stuur een mailtje naar: info@onlineprofessionals.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Legal en juridische zaken

De legal stuff en juridische zaken, het is saai maar voor ons een belangrijk aspect bij een onderlinge samenwerking en dienstverlening: Weten waar je aan toe bent! Duidelijk en zekerheid voorafgaand aan de samenwerking staat bij Online Professionals hoog in het vaandel.

Momenteel zijn wij de voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten, verwerkersovereenkomsten en zo nog al niet meer aan het uitwerken. Op die manier kunnen we onderling heldere en duidelijke afspraken maken, waardoor wij ons met die zekerheid, kunnen focussen op onze samenwerking.

Tellertjes en teksten

Op onze website staan nog teksten en tellertjes waarover wij niet tevreden zijn. Kortom, ook hierin gaan wij nog aanpassingen maken ter optimalisatie voor we echt van start gaan.

Suggesties voor de invulling van ons tellertjes? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar: info@onlineprofessionals.nl.

De puntjes op de i

Uiteraard zetten we afsluitend de puntjes op de i. Hierna starten we met onze dienstverlening aan bedrijven die zich al hebben aangemeld en gaan we onze diensten actief in de markt zetten.

Op dit moment zijn we wel al aan het testen welke boodschappen werken en welke niet. Erg leuk om te doen. Zeker ook, omdat het hele leuke enthousiaste reacties oplevert. 

Maar goed, nog genoeg te doen om de puntjes op de welbekende i’s te krijgen.

Tips, suggesties en feedback

Met groot enthousiasme en veel plezier werken wij hard aan de uitrol en uitwerking van Online Professionals. Wij bedanken iedereen voor de ontvangen feedback in de tussentijd. Wij hopen ook de komende tijd veel kritische vragen, tips en suggesties te mogen ontvangen.

Bedankt voor het lezen van de update van en uw interesse in Online Professionals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *