Tijdelijk, flexibel of met spoed een invaller of vervanger nodig?

Tijdelijk, flexibel of met spoed een invaller of vervanger nodig?

Tijdelijk, flexibel of met spoed een vervanger of invaller nodig binnen jouw bedrijf? Voor een paar uurtjes per week of maand of op parttime of fulltime basis? Bijvoorbeeld vanwege een naderend zwangerschapsverlof of verzuim door ziekte? Of met spoed doordat een medewerker een positieve Corona-test heeft? Online Professionals helpt bedrijven tijdelijk, met spoed en geheel flexibel uit de brand!

Onze Online Professionals zijn flexibel, tijdelijk en met spoed beschikbaar voor alle denkbare werkzaamheden. En, precies voor zolang jij ze nodig hebt binnen jouw bedrijf.

Invaller of vervanger tijdelijk, flexibel of met spoed

Tijdelijk ondersteuning in jouw bedrijf nodig? Flexibel op een moment dat je pieken binnen jouw bedrijf tijdelijk wil opvangen? Of met spoed omdat iemand ineens voor een korte of langere periode uitvalt?

Je bent bij Online Professionals aan het juiste adres! Wij zijn een snellere oplossing dan een hele sollicitatieprocedure en goedkoper dan een tijdelijke kracht via het uitzendbureau.

Tijdelijke invaller rond verlof bij een zwangerschap?

Gaat uw medewerkster binnenkort met zwangerschapsverlof en zoek je een tijdelijke invaller of vervanger? Wij helpen bedrijven bij het tijdelijk overbruggen tijdens een zwangerschapsverlof van medewerkers.

Dit kan voor het gehele takenpakket, maar ook voor slechts enkele onderdelen uit haar takenpakket. En, Online Professionals levert jou de maatwerk ondersteuning die je zoekt.

Direct een vervanger bij ziekte of verzuim?

Ziekte of verzuim bij een medewerker die voor korte of langere tijd uitvalt? Maar, geen vervanger voor de werkzaamheden? Wij helpen je direct bij aan een invaller of vervanger die flexibel, tijdelijk en met spoed inzetbaar is.

Online Professionals biedt bedrijfsbrede zakelijke ondersteuning. Ofwel, je kunt bij ons terecht voor het vinden de juiste vervanging!

Positieve Corona-test bij uw medewerker?

Test u of uw medewerker positief bij een Corona-test? In dat geval is het fijn als u direct geschikte vervanging of een invaller heeft, toch?

Neem contact op met Online Professionals. Vanaf € 29,00 per uur kunnen wij je snel helpen aan een Online Professional.

Groot bijkomend voordeel… onze diensten bieden wij volledig Corona-proof aan. Onze professionals werken online en op afstand zonder fysiek contact. Wel zo veilig!

Vandaag ondersteuning voor jouw uitdagingen regelen?

Wij bieden jou die ondersteuning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *