Werkdruk, stress of een burn-out als ondernemer voorkomen?

Werkdruk, stress of een burn-out als ondernemer voorkomen?

Als zelfstandig ondernemer (ZZP-er) of eigenaar van een klein MKB-bedrijf moet je in digitaler wordende wereld steeds meer een alleskunner zijn. Dat is praktisch onmogelijk! Stress en werkdruk of een dreigende burn-out liggen dan, als bijna vanzelfsprekend, op de loer.

Stress, werkdruk of burn-out klachten…

De gevolgen zijn vaak groot wanneer je als ondernemer door stress, werkdruk of een burn-out niet meer of minder efficiënt kunt werken.

Als ondernemer ben je vaak zelf de sleutel naar de oplossing. Het is vaak een kwestie van durven om zaken los te laten en uit handen te geven. Uit handen te geven aan professionals die je kunnen ondersteunen.

Of dat nou komt omdat je er te weinig kennis van hebt. Of, omdat je teveel tijd kost. Of omdat de klus te klein is er iemand voor in loondienst te nemen… Doe waar je energie van krijgt én waar je goed in bent. Wij doen dat bij Online Professionals ook. Voor onszelf, maar ook voor jouw bedrijf!

Weten waar wij jou als ondernemer mee kunnen ondersteunen om stress en werkdruk te verminderen en een burn-out te voorkomen? Lees dan verder!

Online ondersteuning voor bedrijven

Om jouw bedrijf vandaag de dag optimaal te laten draaien, moet je van heel veel markten thuis zijn. Als kleine ondernemer of als ZZP-er is dat gewoonweg ondoenlijk. Op die groeiende vraag en behoefte van kleinere bedrijven zijn wij als Online Professionals ingesprongen. Wij bieden zelfstandig ondernemers online bedrijfsondersteuning op maat aan.

Dit betekent dat onze professionals niet fysiek op locatie komen. Dit heeft vooral veel voordelen doordat onnodige reistijd en reiskosten voorkomen worden. En, veel kleine ondernemers hebben geen kantoor waar ruimte is voor een ‘extra’ medewerker.

Kortom, allemaal redenen om kosten en tijd te besparen. En, met de hedendaagse technieken is het daarenboven ook niet nodig. Je kunt met het grootste gemak een online afspraak plannen met jouw online professional in onze online vergaderruimte. Lopende werkzaamheden, opdrachten of projecten bespreken was nog nooit zo eenvoudig.

Weten met welke werkzaamheden wij jou als ondernemer kunnen ondersteunen ter voorkoming van stress, werkdruk of een burn-out? Lees dan verder!

Taken, werkzaamheden, projecten en opdrachten

Aan veel werkzaamheden ontkom je binnen jouw bedrijf niet. Leuk of niet leuk, ze vormen de basis van ieders bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de administratie, de belastingaangifte, betalingen, opvolging van communicatie en zo zijn nog veel meer taken en werkzaamheden op te noemen.

Uiteraard zijn er ook tal van taken en werkzaamheden die je binnen jouw bedrijf ook niet kunt doen. In die gevallen laat je vaak kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf onbenut. Bij Online Professionals adviseren wij vaak kansen niet onbenut te laten en te investeren in de groei van jouw bedrijf.

Ook noodzakelijk werk of nieuwe kansen en mogelijkheden niet onbenut laten? Wij bieden online bedrijfsondersteuning aan bij onder andere de volgende werkzaamheden, taken, opdrachten of projecten:

Ook voor bedrijfstrainingen en bedrijfscoaching bent je bij ons aan het juiste adres!

Al onze diensten zijn ondersteunend aan jouw bedrijf. Onze doelstelling is ondernemers te laten focussen op de core business waardoor de kans op stress, werkdruk en burn-outs verlaagd worden.

Burn-out preventie: stress en werkdruk verlagen

Bij ZZP-ers en MKB-ondernemers is er regelmatig sprake van een drempel om hulp in te schakelen. Ook zien zij op tegen de extra kosten die externe bedrijfsondersteuning met zich meebrengt. Is dat terecht of niet?

Ondernemers die bedrijfsondersteuning inschakelen ervaren direct dat de stress en werkdruk binnen het bedrijf omlaag gaat. De verlaging van de werkdruk en stress heeft als het ware een burn-out preventieve werking en verbetert ook aanzienlijk de balans tussen werk- en privétijd.

Natuurlijk brengt externe hulp ook extra kosten met zich mee, dat klopt. Maar wat, wat als je jezelf volledig kunt focussen op waar jij goed in bent? En, kansen en mogelijkheden gaat benutten omdat daar nu wel de ruimte voor is? 

Vaak moet je als ondernemer de voordelen ten opzichte van de nadelen ook gewoon gaan ervaren. Sterker nog, door te doen waar jij goed in bent verdien je, eigenlijk zonder uitzondering, veel meer dan dat de extra ondersteuning jou kost.

Wij doen dan ook graag een belofte naar jou als ondernemer…

Onze belofte aan jou als ondernemer

Onze belofte aan jou als ondernemer is dan ook eenvoudig. Als de online bedrijfsondersteuning van Online Professionals niet werkt voor jouw bedrijf, stoppen wij de samenwerking.

Wij geloven in onze online service en diensten. Wij maken voor bedrijven graag het verschil, maar wel als jij dat verschil ook echt ervaart.

Als Online Professionals streven wij naar een WIN-WIN voor alle partijen. Als de samenwerking niet als een WIN-WIN ervaren wordt, is het niet zinvol de samenwerking voort te zetten.

Wenst u ook met een smile, een lach op uw gezicht te ondernemen?

Met een lach, een smile en plezier ondernemen!

Door ZZP-ers en MKB-bedrijven online bedrijfsondersteuning te bieden kunnen zij zich focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Bedrijven gaan hierdoor optimaler functioneren en renderen. Stress en de werkdruk wordt verlaagd waardoor je als ondernemer met plezier en weer lachend kunt ondernemen.

Als iedereen doet waar hij of zij goed in is, haal je meer resultaat, meer voldoening en dus meer plezier uit je werk. Als jij als ondernemer je richt op alles waar jij binnen jouw onderneming goed in bent, doen wij dat ook… voor jouw bedrijf!

Gun jezelf om weer lachend en met plezier te ondernemen. Verlaag de stress, de werkdruk en voorkom dat je als ondernemer tegen een burn-out aan komt te zitten. Schakel vandaag nog die extra hulp, die extra bedrijfsondersteuning in die je nodig hebt.

Doe jezelf dat plezier. U zult er geen spijt van krijgen en weer met een glimlach ondernemen. Wij doen u graag die belofte.

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *