Maatschappelijk
ondernemen
met Online Professionals

Wij ontzorgen ZZP- en MKB-ondernemers van A tot Z!
Meer weten?

Maatschappelijk ondernemen

met Online Professionals

Maatschappelijk ondernemen is een kernwaarde bij Online Professionals. Een deel van onze omzet investeren wij terug in goede doelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat 100% van onze investering ten gunste komt van het daadwerkelijke doel.

Wij helpen graag andere ondernemers, groepen, organisaties of instanties in de samenleving om een bestaan op te bouwen. Het is fantastisch behaalde successen en resultaten te delen en iets terug te kunnen en mogen doen aan de maatschappij. Hieronder tref je een overzicht maatschappelijk ondernemen projecten waaraan wij deelnemen.

Een Maatschappelijk Ondernemen Project willen aanmelden? Wij vragen je dit via ons contactformulier te doen! Wij nemen na jouw aanmelding telefonisch contact met je op voor meer informatie.

Maatschappelijk Ondernemen Projecten

onze blog

Maatschappelijk Ondernemen Project

van Online Professionals

Elk klant die samenwerkt met Online Professionals zal indirect bijdragen aan het Maatschappelijk Ondernemen Project waarin afhankelijk van de samenwerking tussen de 1% en 5% ter beschikking wordt gesteld aan 1 of meer projecten.

Tevens geven wij onze klanten de keuzevrijheid om de invulling van het Maatschappelijk Ondernemen Project te bepalen door hen te vragen aan welk actueel project zij wensen deel te nemen. Hierin is het tevens mogelijk een opslag in rekening te brengen om meer dan gemiddeld bij te dragen.

Wij helpen jou én jouw bedrijf!

Meer weten?

Referenties

Ervaringen van anderen

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

S. Spruit

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing