Maatschappelijk
ondernemen
met Online Professionals

Wij ontzorgen ZZP- en MKB-ondernemers van A tot Z!
Vrijblijvend meer weten?

Maatschappelijk ondernemen

met Online Professionals

Maatschappelijk ondernemen is een kernwaarde bij Online Professionals. Een deel van onze omzet investeren wij terug in goede doelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat 100% van onze investering ten gunste komt van het daadwerkelijke doel.

Wij helpen graag andere ondernemers, groepen, organisaties of instanties in de samenleving om een bestaan op te bouwen. Het is fantastisch behaalde successen en resultaten te delen en iets terug te kunnen en mogen doen aan de maatschappij. Hieronder tref je een overzicht maatschappelijk ondernemen projecten waaraan wij deelnemen.

Een Maatschappelijk Ondernemen Project willen aanmelden? Wij vragen je dit via ons contactformulier te doen! Wij nemen na jouw aanmelding telefonisch contact met je op voor meer informatie.

Maatschappelijk Ondernemen Projecten

onze blog

Maatschappelijk Ondernemen Project

van Online Professionals

Elk klant die samenwerkt met Online Professionals zal indirect bijdragen aan het Maatschappelijk Ondernemen Project waarin afhankelijk van de samenwerking tussen de 1% en 5% ter beschikking wordt gesteld aan 1 of meer projecten.

Tevens geven wij onze klanten de keuzevrijheid om de invulling van het Maatschappelijk Ondernemen Project te bepalen door hen te vragen aan welk actueel project zij wensen deel te nemen. Hierin is het tevens mogelijk een opslag in rekening te brengen om meer dan gemiddeld bij te dragen.

Wij helpen jou én jouw bedrijf!

Meer weten?

Referenties

Ervaringen van anderen