Onderneem
lachend
met Online Professionals

Uitdagingen in management, projecten of andere bedrijfsondersteuning nodig?
Goede remote of hybride freelance (interim) professional(s) nodig?

Ondernemen met een lach, onderneem met een smile!

samen met Online Professionals​

Belangrijk onderdeel van de visie van Online Professionals is ondernemers met een glimlach te laten ondernemen.

Onderneem met een lach, onderneem met een smile!

Binnen de meeste bedrijven gaat de dagelijks veel tijd verloren aan processen die niet optimaal zijn ingericht. Of, kosten taken en werkzaamheden waar kennis en expertise binnen de onderneming ontbreekt extra tijd en energie. Wij zijn van mening: 

Doe waar je energie van krijgt én waar je goed in bent! Dan doen wij dat ook… voor jouw bedrijf!

Wij bieden die specifieke bedrijfsondersteuning en support waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Precies voor die werkzaamheden en precies dat aantal uur waarvoor je ons nodig hebt. Je krijgt maatwerk op het gebied van gerichte maar bedrijfsbrede professionele bedrijfsondersteuning.

Onderneem (weer) lachend samen met Online Professionals… door kennis en expertise in te kopen die je of jouw medewerkers teveel tijd en energie kosten of frustraties opleveren.

Lachend ondernemen met Online Professionals

Onze professionals helpen je de beperkende factoren weg te nemen en/of om te zetten in extra kansen en mogelijkheden voor jouw onderneming.

Laat jouw kansen en mogelijkheden niet onbenut. Maak ook gebruik van de voordelen die Online Professionals jou te bieden heeft!

Geheel vrijblijvend meer weten?

Onderneem met een smile in samenwerking met een online professional!

Onderneem lachend in samenwerking met Online Professionals.

Bespaar veel tijd en energie door ontbrekende kennis en expertise, bij u of uw medewerkers, in te kopen.

Geheel vrijblijvend meer weten?

Referenties

Ervaringen met onze professionals

preloader-image

Edwin is heel goed in het bewaken van de teamresultaten en data. Edwin heb ik leren kennen als plichtsgetrouw, secuur, adequaat en vriendelijk. Wanneer ik of een relatie iets nog niet gedaan had stuurde hij een vraag op vriendelijk toon. De humor, die we bij elkaar ontdekten, maakte het nog leuker. Edwin en ik hebben twee jaar binnen de dienstenorganisatie, in het team Pionieren, samengewerkt. Met plezier heb ik met hem samengewerkt. Jammer dat onze samenwerking stopt.

B. Olde

Protestantse Kerk Nederland

Edwin is een goede professional, communiceert duidelijk, fijn in de samenwerking en iemand waar je van op aan kunt. Van harte aan te bevelen!

A. Hendriksen

Velten & De With

Edwin is een fantastische collega die technische IT kennis en vaardigheid combineert met een zeer grote klantgerichtheid. Hij is conciëntieus en heeft onze werkprocessen mede naar een next level gebracht. Het was een geschenk samen met hem te pionieren.

S. Jagersma

Protestantse Kerk Nederland

We hebben Edwin leren kennen als een betrouwbare en pro-actieve samenwerkingspartner. Afspraak is afspraak! Edwin heeft structuur gebracht in onze samenwerking. Hij voelt zich niet alleen verantwoordelijk, maar neemt ook de verantwoording om het resultaat te behalen.

B. van Loenen

Van Loenen Consultancy B.V.

Van harte aanbevolen. Ik werk zeer prettig samen met Edwin die accuraat, snel en nauwkeurig werkt en de lopende zaken goed in de gaten houdt.

O. Grevink

Protestantse Kerk Nederland

Edwin is een scherpe manager met oog voor detail. Daar hij een goede helikopterview heeft, ontgaan hem geen zaken. Hij houdt het overzicht in projecten met alle facetten goed en stuurt daar waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na en ik heb hem als een hele prettige collega ervaren, met een positieve invloed op het team.

C. Deege

ICT Strategie B.V.

Ik heb Edwin in het kader van de projecten WBTR en Nationaal Verenigingsonderzoek leren kennen als een goede Project Manager en Project Ondersteuner. Hij is actief meedenkend en houdt overzicht bij de vele projectstappen.

P. Noordhoek

Uitvoeringsorganisatie WBTR IVBB B.V.

Edwin is integer, eerlijk en heeft groot hart voor zijn werk. Hij bezit de kennis en het uithoudingsvermogen om de klant te helpen en mee te denken in het oplossen van problemen. Edwin denkt en brengt structuur, maar is niet bang om mee te denken buiten de gebaande paden. Daar bewonder ik hem enorm voor. Edwin heeft waanzinnig gevoel voor humor. We hebben gewoon 2 jaar non-stop gelachen. Bedankt Edwin!

M. Selim

Americol B.V.

Edwin werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag geen zaken onbehandeld op zijn bureau blijven liggen. Een fijne collega die zaken snel oppakt en prettig samenwerkt.

M. Trapman

Americol B.V.

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Casius Nederland B.V.

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Casius België B.V.B.A.

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Casius Nederland B.V.

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

M. Spruit

Casius Nederland B.V.

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing

Americol B.V.

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Casius Nederland B.V.

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Casius Nederland B.V.