Onderneem
met een smile lachend
met Online Professionals

Lachend ondernemen met professionele online ZZP- en MKB-ondersteuning?

Ondernemen met een lach, onderneem met een smile!

samen met Online Professionals​

Belangrijk onderdeel van de visie van Online Professionals is ondernemers met een glimlach te laten ondernemen.

Onderneem met een lach, onderneem met een smile!

Binnen de meeste bedrijven gaat de dagelijks veel tijd verloren aan processen die niet optimaal zijn ingericht. Of, kosten taken en werkzaamheden waar kennis en expertise binnen de onderneming ontbreekt extra tijd en energie. Wij zijn van mening: 

Doe waar je energie van krijgt én waar je goed in bent! Dan doen wij dat ook… voor jouw bedrijf!

Wij bieden die specifieke bedrijfsondersteuning en support waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Precies voor die werkzaamheden en precies dat aantal uur waarvoor je ons nodig hebt. Je krijgt maatwerk op het gebied van gerichte maar bedrijfsbrede professionele bedrijfsondersteuning.

Onderneem (weer) lachend samen met Online Professionals… door kennis en expertise in te kopen die je of jouw medewerkers teveel tijd en energie kosten of frustraties opleveren.

Lachend ondernemen met Online Professionals

Onze professionals helpen je de beperkende factoren weg te nemen en/of om te zetten in extra kansen en mogelijkheden voor jouw onderneming.

Laat jouw kansen en mogelijkheden niet onbenut. Maak ook gebruik van de voordelen die Online Professionals jou te bieden heeft!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onderneem met een smile in samenwerking met een online professional!

Onderneem lachend in samenwerking met Online Professionals.

Bespaar veel tijd en energie door ontbrekende kennis en expertise, bij u of uw medewerkers, in te kopen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Referenties

Ervaringen van anderen

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

S. Spruit

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing