Over ons
van Online Professionals

Wij ontzorgen ZZP- en MKB-ondernemers van A tot Z!
Meer weten?

Over ons

van Online Professionals

Online Professionals richt zich op een snel groeiende behoefte bij ZZP-ers en MKB-bedrijven naar tijdelijke, structurele of projectmatige support en ondersteuning.

In toenemende mate moet je als ZZP-er of MKB-ondernemer een alleskunner zijn. Dat is praktisch onmogelijk!

Voor alles wat je niet kunt, niet wilt of (tijdelijk) geen tijd of mensen voor hebt of wenst (aan) te nemen, biedt Online Professionals je een oplossing. Wij bieden je maatwerk dienstverlening en online bedrijfsondersteuning.

Voor alle door jou gewenste zakelijke ondersteuning ben je bij Online Professionals aan het juiste adres. 

Wij helpen je graag!

 

Het gezicht achter...

Online Professionals

Ik ben Edwin van Rijnsoever, oprichter en eigenaar van Online Professionals. Mijn ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van operationeel management, people management, proces- en projectmanagement en interim management zet ik graag in bij mijn klanten. Hierbij werk ik samen met mijn netwerk van ervaren Online Professionals.

Zo help ik bedrijven, samen met mijn netwerk, al vanaf 2 uur per maand bij alle denkbare uitdagingen. Geen klus is te klein en geen opdracht te groot!

Jouw uitdaging(en) ook snel de baas worden?

Ik help je graag!

Edwin van Rijnsoever | Eigenaar | Directeur | Online Professionals

Wij helpen jou én jouw bedrijf!

Meer weten?

Referenties

Ervaringen van anderen

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

S. Spruit

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing