Ook profiteren van scherpe tarieven voor MKB- en ZZP-ondersteuning?

Ook profiteren van scherpe tarieven voor MKB- en ZZP-ondersteuning?

Ondersteuning nodig als ZZP-er of binnen jouw MKB-bedrijf? Ondersteuning op tijdelijke of structurele basis of geheel flexibel? Of heb je met spoed een professional nodig? Online Professionals biedt jou zakelijke ondersteuning. Zakelijke MKB- en ZZP-ondersteuning tegen zeer scherpe tarieven!

MKB- en ZZP-ondersteuning tegen scherpe tarieven

Online Professionals biedt diverse pakketten aan voor de MKB- en ZZP-markt. Pakketten die inspelen op de behoeften tot ondersteuning bij zelfstandig ondernemers en MKB-bedrijven. En, omdat geen één bedrijf hetzelfde is, is zo ook de te bieden oplossing dat niet.

Welke ondersteuning je binnen jouw bedrijf nodig hebt…

Wij regelen het voor je! Vanaf slechts € 29,00 per uur kun je bij ons al terecht!

Hieronder vind je de pakketten: 

 

Pakketten | Tarieven | Kosten | Online Professionals | MKB | ZZP
MKB- en ZZP-ondersteuning met scherpe tarieven

Al onze pakketten worden na een vrijblijvende kennismaking aangeboden door middel van een eveneens vrijblijvende offerte. Onze vrijblijvende offerte is een maatwerk voorstel die wij volledig laten aansluiten op jouw wensen. Uiteraard met behoud van onze scherpe tarieven!

Op deze manier betaal je alleen voor diensten waar je ook echt waar aan hebt!

Zakelijke ondersteuning voor een scherpe prijs

Met onze scherpe prijzen zijn wij meer dan concurrerend met bijvoorbeeld de detacheer- en uitzendbranche of andere platforms. Hiernaast zijn wij even flexibel, zonder voor jou langlopende verplichtingen en wederom met behoud van onze scherpe prijzen en tarieven.

Hoewel onze prijzen scherp en concurrerend zijn, mag je van ons nog altijd een zeer professionele online dienstverlening verwachten. Al onze professionals hebben dan ook een goede staat van dienst en een portefeuille met tevreden klanten.

Naast onze online propositie en positionering onderscheiden wij ons ook graag door onze klanten een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding te bieden.

Online werken bespaart kosten

Een belangrijke reden dat wij onze klanten scherpe tarieven kunnen aanbieden, is omdat wij kosten besparen. Deze kosten besparen wij door online en op afstand te werken voor onze klanten.

Wij besparen hiermee onder andere op kantoorkosten, reiskosten, een (duur) wagenpark en allerhande bijkomende kosten.

Ken je Online Professionals al?

Misschien ken je ons al, maar wellicht ook nog helemaal niet. Wij netwerken graag en met veel plezier. En, wij investeren graag in nieuwe relaties en zakelijke contacten. Of dat nu leidt tot een samenwerking, of niet!

Wij maken graag vrijblijvend online met jou kennis en komen graag meer te weten over jouw bedrijf.

Hieronder vind je een button om eenvoudig een kennismaking aan te vragen én naar onze online chat. Wij komen graag met je in contact.

Tot snel bij een kennismaking? Tot zo via de chat?

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *