Online Professionals versterkt VV Compaen met sponsordeal voor Heren 1

Online Professionals versterkt VV Compaen met sponsordeal voor Heren 1

Vanaf 1 juli 2024 zal Volleybalvereniging Compaen worden gesponsord door Online Professionals, een bedrijf dat online bedrijfsondersteunende diensten levert aan verenigingen, bedrijven, zelfstandigen en stichtingen. Deze driejarige sponsorovereenkomst omvat de plaatsing van het Online Professionals logo op zowel de website van Volleybalvereniging Compaen als op de wedstrijdbroeken van Heren 1, het leidende team dat momenteel de eerste plaats bekleedt in de eerste divisie van het Nederlandse volleybal.

In het sportpark van Oostzaan en naast het natuurgebied Het Twiske, in de welbekende Sporthal Oostzaan, vinden de thuiswedstrijden van Heren 1 plaats. Hier kunnen de zeerovers van Compaen elke wedstrijd rekenen op volle tribunes.

Hoewel Online Professionals niet de hoofdsponsor is, is onze bescheiden sponsorbijdrage van waarde voor Volleybalvereniging Compaen, vooral voor Heren 1. Als bedrijf dat zich toelegt op het ondersteunen van organisaties en gemeenschappen, begrijpt Online Professionals het belang van teamwork, toewijding en prestatiegerichtheid, waarden die ook hoog in het vaandel staan bij Compaen.

Met trots betuigt de eigenaar van Online Professionals, Edwin van Rijnsoever, zijn steun aan Heren 1 van Volleybalvereniging Compaen en feliciteert hij hen met hun uitstekende prestaties tot nu toe. Hij citeert: “Wij bij Online Professionals geloven in het belang van lokale gemeenschappen en de kracht van samenwerking. Wij wensen Heren 1 van Compaen alle succes toe op weg naar hun promotie naar de Topdivisie. We zijn blij om deel uit te maken van hun verdere reis naar de top.”

Onder leiding van teammanager Marcel Vermeulen en trainer/coach Mark Schoonen, is Heren 1 vastberaden om hun triomftocht voort te zetten en nog meer successen te behalen voor Volleybalvereniging Compaen. Terwijl Heren 1 van Volleybalvereniging Compaen zich voorbereidt op een vrij zekere promotie naar de Topdivisie, zal het Online Professionals logo hen vergezellen op weg naar de top. Laten we samen achter onze heren gaan staan en hen aanmoedigen terwijl ze streven naar succes op het volleybalveld, met Online Professionals als trotse sponsor aan hun zijde!

Foto: Tjerk Laan

Logo Volleybalvereniging Compaen

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *