Online Professionals gaat op workation!

Online Professionals gaat op workation!

Mijn workation is gepland! Altijd al gedroomd van een workation naar het schitterende Griekenland? Ik heb het geluk dat mijn werk me dit avontuur gaat geven. Van 8 tot en met 19 juni 2023 zet ik koers naar Lesbos om daar te werken voor mijn bedrijf Online Professionals, en plezier te maken.

Lesbos is het derde grootste eiland van Griekenland en heeft een adembenemend landschap. Groene heuvels, blauwe zee, prachtige stranden, verse lokale gerechten en de eeuwenoude, spirituele sfeer van het land maken dit eiland een geweldige bestemming voor een werk en vakantie.

Het 12 daagse avontuur begint maandag 8 juni 2023. Eenmaal aangekomen blijf ik mijn lopende opdracht gewoon vervullen zoals iedereen dat gewend is. Laat maar zeggen, business as usual, maar dan vanaf een zonniger Griekse locatie.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden kijk ik ernaar uit om het eiland verder te ontdekken. Ik ben al 4 keer eerder naar Lesbos geweest, maar er zijn altijd nog meer avonturen te beleven. Van de Molyvosvesting tot de Petrified Forest, er zijn talloze locaties om te verkennen. Ik ga ook op zoek naar de beste plekken om wat lokale gerechten te proeven, evenals stranden om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Hoewel ik op workation ben, schroom niet om met mij contact op te nemen als je mij nodig hebt. Ik sta dan graag tot jouw beschikking!

 

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *