Links
van Online Professionals

Van A tot Z bedrijfsondersteuning voor ondernemers en bestuurders!
Vandaag ondersteuning voor jouw uitdaging(en) regelen?

Links

van Online Professionals

Op dit moment hebben wij nog niet zoveel interessante links om met jullie te delen. Meld je gerust een link aan van info@onlineprofessionals.nl.

Interessante links:

BureauSaBien.nl: Voor uw freelance ondersteuning in het maatschappelijk domein (specialisatie: in WMO en wonen) of bedrijfsondersteuning bent u bij Bureau Sa-Bien aan het juiste adres.

PlusTips.nl: Een website met informatieve blog vol leuke en handige wetenswaardigheden op uiteenlopende onderwerpen aangevuld met passende en mooie aanbiedingen. Voor als je 40-, 50-, 60- en 70-plusser of ietsje ouder bent.

GellakZaandam.nl: Gellak laten aanbrengen? Bij Gellak Zaandam staan ze voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Cactes.nl: CACTES levert organisatieadvies en interim ondersteuning gericht op recruitment, werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie (projecten). Belangrijke uitgangspunten: een passie voor het vak recruitment, de drang om te (blijven) prikkelen en gericht op samenwerking en resultaat.

BijDen.nl: BijDen Administratie en Advies realiseert administratief overzicht door het inzetten van de juiste expertise, beveiligde software en door altijd aan te sturen op een persoonlijke en betrokken aanpak voor het beste resultaat.

Siteground.com: Een webhosting platform waarbij u voor een eerlijke prijs uw zakelijke of privé webhosting kunt onderbrengen. Online Professionals heeft de webhosting naar volle tevredenheid bij Siteground ondergebracht en bevelen Siteground dan ook van harte aan.

WordPress.org: WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt. WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar.

Let’s Keep The Ball Flying: Let’s Keep The Ball Flying is een stichting die zich inzet om kinderen in derde wereld landen aan het sporten en volleyballen te krijgen. De Foundation haalt geld en middelen op om dit te realiseren en werkt nauw samen met allerhande partijen en volleybalverenigingen. Online Professionals steunt dit initiatief van harte! 

ItaliaansKerstpakketje.nl: Italiaans Kerstpakketje is een initiatief van Angelo Cammarata. De website heeft een mooi pakket aan kerstpakketten met een breed assortiment aan authentieke Italiaanse producten.

Shipbuilder.nl: Van digitale transformatie tot datagedreven operaties en van visie tot strategie. Shipbuilder is uw maritieme kennispartner. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de maritieme sector. Shipbuilder Software is een game-changer voor de maritieme industrie die alle gegevens met betrekking tot een project integreert.

Van-Loenen.org: Wij helpen u om projecten te laten slagen en we doen dat graag samen. Van Loenen Consultancy is uw persoonlijke kennispartner als het gaat om: Systems Engineering (SE), configuratiemanagement, kwaliteitsmanagement (KAM ISO 9001), strategisch omgevingsmanagement (SOM), systeemgerichte contractbeheersing (SCB), bouwinformatiemodel (BIM), risicomanagement (RISMAN), vergunningenbeheer en process modelling

ZelfstandigenBouw.nl: Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer in de bouw. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang.

ZelfstandigOndernemers.nl: Als zelfstandig ondernemer moet je zelf je inkomen regelen. Ook op de momenten dat je niet kunt werken. Bijvoorbeeld bij ziekte of als je even geen opdracht hebt. Maar ook als je later van je oude dag wilt gaan genieten. Al deze zaken regel je eenvoudig en betaalbaar via het vangnet van Zelfstandig Ondernemers.

Vandaag ondersteuning voor jouw uitdagingen regelen?

Wij bieden jou die ondersteuning!

Referenties

Ervaringen van anderen

preloader-image

We hebben Edwin leren kennen als een betrouwbare en pro-actieve samenwerkingspartner. Afspraak is afspraak! Edwin heeft structuur gebracht in onze samenwerking. Hij voelt zich niet alleen verantwoordelijk, maar neemt ook de verantwoording om het resultaat te behalen.

B. van Loenen

Van harte aanbevolen. Ik werk zeer prettig samen met Edwin die accuraat, snel en nauwkeurig werkt en de lopende zaken goed in de gaten houdt.

O. Grevink

Edwin is een scherpe manager met oog voor detail. Daar hij een goede helikopterview heeft, ontgaan hem geen zaken. Hij houdt het overzicht in projecten met alle facetten goed en stuurt daar waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na en ik heb hem als een hele prettige collega ervaren, met een positieve invloed op het team.

C. Deege

Ik heb Edwin in het kader van de projecten WBTR en Nationaal Verenigingsonderzoek leren kennen als een goede Project Manager en Project Ondersteuner. Hij is actief meedenkend en houdt overzicht bij de vele projectstappen.

P. Noordhoek

Edwin is integer, eerlijk en heeft groot hart voor zijn werk. Hij bezit de kennis en het uithoudingsvermogen om de klant te helpen en mee te denken in het oplossen van problemen. Edwin denkt en brengt structuur, maar is niet bang om mee te denken buiten de gebaande paden. Daar bewonder ik hem enorm voor. Edwin heeft waanzinnig gevoel voor humor. We hebben gewoon 2 jaar non-stop gelachen. Bedankt Edwin!

M. Selim

Edwin werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag geen zaken onbehandeld op zijn bureau blijven liggen. Een fijne collega die zaken snel oppakt en prettig samenwerkt.

M. Trapman

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

M. Spruit

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis