Links
van Online Professionals

Wij ontzorgen ZZP- en MKB-ondernemers van A tot Z!
Meer weten?

Links

van Online Professionals

Op dit moment hebben wij nog niet zoveel interessante links om met jullie te delen. Meld je gerust een link aan van [email protected]

Interessante links:

PlusTips.nl: Een website met informatieve blog vol leuke en handige wetenswaardigheden op uiteenlopende onderwerpen aangevuld met passende en mooie aanbiedingen. Voor als je 40-, 50-, 60- en 70-plusser of ietsje ouder bent.

Cactes.nl: CACTES levert organisatieadvies en interim ondersteuning gericht op recruitment, werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie (projecten). Belangrijke uitgangspunten: een passie voor het vak recruitment, de drang om te (blijven) prikkelen en gericht op samenwerking en resultaat.

BijDen.nl: BijDen Administratie en Advies realiseert administratief overzicht door het inzetten van de juiste expertise, beveiligde software en door altijd aan te sturen op een persoonlijke en betrokken aanpak voor het beste resultaat.

Siteground.com: Een webhosting platform waarbij u voor een eerlijke prijs uw zakelijke of privé webhosting kunt onderbrengen. Online Professionals heeft de webhosting naar volle tevredenheid bij Siteground ondergebracht en bevelen Siteground dan ook van harte aan.

WordPress.org: WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt. WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar.

Let’s Keep The Ball Flying: Let’s Keep The Ball Flying is een stichting die zich inzet om kinderen in derde wereld landen aan het sporten en volleyballen te krijgen. De Foundation haalt geld en middelen op om dit te realiseren en werkt nauw samen met allerhande partijen en volleybalverenigingen. Online Professionals steunt dit initiatief van harte! 

Shipbuilder.nl: Van digitale transformatie tot datagedreven operaties en van visie tot strategie. Shipbuilder is uw maritieme kennispartner. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de maritieme sector. Shipbuilder Software is een game-changer voor de maritieme industrie die alle gegevens met betrekking tot een project integreert.

ZelfstandigenBouw.nl: Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer in de bouw. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang.

ZelfstandigOndernemers.nl: Als zelfstandig ondernemer moet je zelf je inkomen regelen. Ook op de momenten dat je niet kunt werken. Bijvoorbeeld bij ziekte of als je even geen opdracht hebt. Maar ook als je later van je oude dag wilt gaan genieten. Al deze zaken regel je eenvoudig en betaalbaar via het vangnet van Zelfstandig Ondernemers.

IVBB.nl: IVBB is hét instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen. Wij zijn er vóór verenigingen en nemen het initiatief om samen met hen Research en Innovatie nadrukkelijker op de kaart te zetten. In co-creatie met verenigingen stimuleren wij activiteiten die resulteren in kennis van en over de verenigingswereld in Nederland. Samenwerking en co-creatie zijn de basis voor meer kennis, diepgaandere inzichten en daarmee betere producten en diensten voor leden van professionele ledenorganisaties.

WBTR.nl: Op 1 juli 2021 moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). Door samenwerking maken we het gemakkelijker voor elkaar.

NationaalVerenigingsOnderzoek.nl: Het Nationaal Verenigings Onderzoek (NVO) wil laten zien hoe de landkaart van verenigingen in Nederland eruit ziet en hoe groot de economische en sociale betekenis van verenigingen is. 

 

Wij helpen jou én jouw bedrijf!

Meer weten?

Referenties

Ervaringen van anderen

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

S. Spruit

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing