Links
van Online Professionals

Wij ontzorgen ZZP- en MKB-ondernemers van A tot Z!
Vrijblijvend meer weten?

Links

van Online Professionals

Op dit moment hebben wij nog niet zoveel interessante links om met jullie te delen. Meld je gerust een link aan van info@onlineprofessionals.nl.

Interessante links:

PlusTips.nl: Een website met informatieve blog vol leuke en handige wetenswaardigheden op uiteenlopende onderwerpen aangevuld met passende en mooie aanbiedingen. Voor als je 40-, 50-, 60- en 70-plusser of ietsje ouder bent.

Cactes.nl: CACTES levert organisatieadvies en interim ondersteuning gericht op recruitment, werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie (projecten). Belangrijke uitgangspunten: een passie voor het vak recruitment, de drang om te (blijven) prikkelen en gericht op samenwerking en resultaat.

BijDen.nl: BijDen Administratie en Advies realiseert administratief overzicht door het inzetten van de juiste expertise, beveiligde software en door altijd aan te sturen op een persoonlijke en betrokken aanpak voor het beste resultaat.

Siteground.com: Een webhosting platform waarbij u voor een eerlijke prijs uw zakelijke of privé webhosting kunt onderbrengen. Online Professionals heeft de webhosting naar volle tevredenheid bij Siteground ondergebracht en bevelen Siteground dan ook van harte aan.

WordPress.org: WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt. WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar.

Let’s Keep The Ball Flying: Let’s Keep The Ball Flying is een stichting die zich inzet om kinderen in derde wereld landen aan het sporten en volleyballen te krijgen. De Foundation haalt geld en middelen op om dit te realiseren en werkt nauw samen met allerhande partijen en volleybalverenigingen. Online Professionals steunt dit initiatief van harte! 

Shipbuilder.nl: Van digitale transformatie tot datagedreven operaties en van visie tot strategie. Shipbuilder is uw maritieme kennispartner. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de maritieme sector. Shipbuilder Software is een game-changer voor de maritieme industrie die alle gegevens met betrekking tot een project integreert.

ZelfstandigenBouw.nl: Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer in de bouw. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang.

ZelfstandigOndernemers.nl: Als zelfstandig ondernemer moet je zelf je inkomen regelen. Ook op de momenten dat je niet kunt werken. Bijvoorbeeld bij ziekte of als je even geen opdracht hebt. Maar ook als je later van je oude dag wilt gaan genieten. Al deze zaken regel je eenvoudig en betaalbaar via het vangnet van Zelfstandig Ondernemers.

IVBB.nl: IVBB is hét instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen. Wij zijn er vóór verenigingen en nemen het initiatief om samen met hen Research en Innovatie nadrukkelijker op de kaart te zetten. In co-creatie met verenigingen stimuleren wij activiteiten die resulteren in kennis van en over de verenigingswereld in Nederland. Samenwerking en co-creatie zijn de basis voor meer kennis, diepgaandere inzichten en daarmee betere producten en diensten voor leden van professionele ledenorganisaties.

WBTR.nl: Op 1 juli 2021 moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). Door samenwerking maken we het gemakkelijker voor elkaar.

NationaalVerenigingsOnderzoek.nl: Het Nationaal Verenigings Onderzoek (NVO) wil laten zien hoe de landkaart van verenigingen in Nederland eruit ziet en hoe groot de economische en sociale betekenis van verenigingen is. 

 

Wij helpen jou én jouw bedrijf!

Meer weten?

Referenties

Ervaringen van anderen