Financiële ZZP- en MKB-ondersteuning

Financiële ZZP- en MKB-ondersteuning

Financiële ondersteuning gewenst als ZZP- of MKB-ondernemer? Online Professionals biedt je die mogelijkheid om (tijdelijk) financieel ondersteund te worden bij de facturatie, maar ook uw crediteuren- en debiteurenbeheer zoals het nabellen van openstaande facturen en vorderingen, het treffen van betaalregelingen, het versturen van formele herinneringen en het indienen van dossiers bij incassobureaus of gerechtsdeurwaarders. Dit is mogelijk zonder langlopende verplichtingen!

Wij helpen ZZP- en MKB-bedrijven met een professionele financiële ondersteuning!

Bij Online Professionals kun je onder andere terecht voor:

Meer weten?

Vraag direct vrijblijvend informatie aan!

  [acceptance]

  Referenties

  Ervaringen van anderen

  preloader-image

  Edwin is een scherpe manager met oog voor detail. Daar hij een goede helikopterview heeft, ontgaan hem geen zaken. Hij houdt het overzicht in projecten met alle facetten goed en stuurt daar waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na en ik heb hem als een hele prettige collega ervaren, met een positieve invloed op het team.

  C. Deege

  Ik heb Edwin in het kader van de projecten WBTR en Nationaal Verenigingsonderzoek leren kennen als een goede Project Manager en Project Ondersteuner. Hij is actief meedenkend en houdt overzicht bij de vele projectstappen.

  P. Noordhoek

  Edwin is integer, eerlijk en heeft groot hart voor zijn werk. Hij bezit de kennis en het uithoudingsvermogen om de klant te helpen en mee te denken in het oplossen van problemen. Edwin denkt en brengt structuur, maar is niet bang om mee te denken buiten de gebaande paden. Daar bewonder ik hem enorm voor. Edwin heeft waanzinnig gevoel voor humor. We hebben gewoon 2 jaar non-stop gelachen. Bedankt Edwin!

  M. Selim

  Edwin werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag geen zaken onbehandeld op zijn bureau blijven liggen. Een fijne collega die zaken snel oppakt en prettig samenwerkt.

  M. Trapman

  Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

  M. Wesel

  Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

  A. Engelbeen

  Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

  M. Scholten

  Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

  M. Spruit

  Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

  A. Huizing

  Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

  S. Koenen

  Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

  P. Slijkhuis

  Alle diensten

  Overzicht van al onze diensten

  Algemeen

  - Administratie & Secretarieel
  - Backoffice & Office Support
  - Operationele Ondersteuning

  Bedrijfsadvies

  - Management Advies
  - Business Development
  - Mentorschap

  Bemiddeling

  - B2B- & B2C-opdrachten

  - Klachten & Geschillen

  - Werving & Selectie

  Coaching

  - Bedrijfscoaching & trainingen

  - People Management

  - Happiness Manager

  Commercieel

  - Sales Support

  - Sales & Telesales

  - Account Management

  Communicatie

  - Mail- & Telefoonservice

  - Klantenservice

  - Chatservice

  Financieel

  - Facturatie

  - Debiteurenbeheer

  - Incassodossiers

  Management

  - Interim Management

  - Project Management (Ondersteuning)
  - Operations Management

  Marketing

  - SEO, SEA & Social Media

  - Content & Bloggen

  - Webdesign & Webonderhoud

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *