Student PRO
via Online Professionals

Uitdagingen in management, projecten of andere bedrijfsondersteuning nodig?
Goede remote of hybride freelance (interim) professional(s) nodig?

Online Student PRO Professionals

van Online Professionals

Medior PRO
59
per uur

Medior PRO Professionals
Premium Support
standaard uurtarief
exclusief korting

student pro
29
per uur

Student PRO Professionals
Premium Support
standaard uurtarief
exclusief korting 

senior pro
89
per uur

Senior PRO Professionals
Premium Support
standaard uurtarief
exclusief korting 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ons Student PRO pakket is het instappakket. Dit pakket is uitermate geschikt voor werkzaamheden die studenten met minimaal een MBO-opleiding niveau 4 tot en met WO werk- en denkniveau kunnen verrichten. Wij zijn trots op onze Student PRO Professionals!

Student PRO Professionals kunnen online bedrijfsondersteuning bieden binnen de volgende categorieën aan diensten:

Bedrijfsondersteuning

- Administratieve ondersteuning
- Backoffice ondersteuning
- Overige zakelijke ondersteuning

Projectondersteuning

- Projectondersteuning / PMO
- Projectadministratie
- Projectbegeleiding

Management

- Interim Management
- Operations Management
- Project Management

Uiteraard zijn onze Student PRO Professionals voor veel taken inzetbaar. Niet voor alle taken en werkzaamheden in bovenstaand dienstenpakket is een Student PRO Professional geschikt.

In het geval voor jouw bedrijfsondersteuning een Medior PRO Professional nodig is, zullen wij je die professional aanraden. In sommige situaties raden wij je onze Senior PRO Professional aan.

Wij leveren graag maatwerk dienstverlening. Wij zien heel vaak dat diensten in een mix worden afgenomen. In die gevallen worden werkzaamheden verricht door een combinatie van Student PRO Professionals, Medior PRO Professionals en Senior PRO Professionals.

Onze Student PRO Professionals kenmerken zich door:

 • Opleidings-, werk- en denkniveau: MBO / HBO / WO
 • Werkervaring: tot maximaal 4 jaar als bijbaan
 • Kenmerken: inzetbaar voor bedrijfsondersteuning waar weinig werkervaring vereist is
 • Beschikbaar: van maandag tot zondag afhankelijk van studierooster.
 • Inzetbaarheid:
    • per uur
    • per dagdeel
    • per dag
    • voor een vaste periode naast een studie
    • tijdens vakantieperiodes

Geheel vrijblijvend meer weten?

Referenties

Ervaringen met onze professionals

preloader-image

Edwin is heel goed in het bewaken van de teamresultaten en data. Edwin heb ik leren kennen als plichtsgetrouw, secuur, adequaat en vriendelijk. Wanneer ik of een relatie iets nog niet gedaan had stuurde hij een vraag op vriendelijk toon. De humor, die we bij elkaar ontdekten, maakte het nog leuker. Edwin en ik hebben twee jaar binnen de dienstenorganisatie, in het team Pionieren, samengewerkt. Met plezier heb ik met hem samengewerkt. Jammer dat onze samenwerking stopt.

B. Olde

Protestantse Kerk Nederland

Edwin is een goede professional, communiceert duidelijk, fijn in de samenwerking en iemand waar je van op aan kunt. Van harte aan te bevelen!

A. Hendriksen

Velten & De With

Edwin is een fantastische collega die technische IT kennis en vaardigheid combineert met een zeer grote klantgerichtheid. Hij is conciëntieus en heeft onze werkprocessen mede naar een next level gebracht. Het was een geschenk samen met hem te pionieren.

S. Jagersma

Protestantse Kerk Nederland

We hebben Edwin leren kennen als een betrouwbare en pro-actieve samenwerkingspartner. Afspraak is afspraak! Edwin heeft structuur gebracht in onze samenwerking. Hij voelt zich niet alleen verantwoordelijk, maar neemt ook de verantwoording om het resultaat te behalen.

B. van Loenen

Van Loenen Consultancy B.V.

Van harte aanbevolen. Ik werk zeer prettig samen met Edwin die accuraat, snel en nauwkeurig werkt en de lopende zaken goed in de gaten houdt.

O. Grevink

Protestantse Kerk Nederland

Edwin is een scherpe manager met oog voor detail. Daar hij een goede helikopterview heeft, ontgaan hem geen zaken. Hij houdt het overzicht in projecten met alle facetten goed en stuurt daar waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na en ik heb hem als een hele prettige collega ervaren, met een positieve invloed op het team.

C. Deege

ICT Strategie B.V.

Ik heb Edwin in het kader van de projecten WBTR en Nationaal Verenigingsonderzoek leren kennen als een goede Project Manager en Project Ondersteuner. Hij is actief meedenkend en houdt overzicht bij de vele projectstappen.

P. Noordhoek

Uitvoeringsorganisatie WBTR IVBB B.V.

Edwin is integer, eerlijk en heeft groot hart voor zijn werk. Hij bezit de kennis en het uithoudingsvermogen om de klant te helpen en mee te denken in het oplossen van problemen. Edwin denkt en brengt structuur, maar is niet bang om mee te denken buiten de gebaande paden. Daar bewonder ik hem enorm voor. Edwin heeft waanzinnig gevoel voor humor. We hebben gewoon 2 jaar non-stop gelachen. Bedankt Edwin!

M. Selim

Americol B.V.

Edwin werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag geen zaken onbehandeld op zijn bureau blijven liggen. Een fijne collega die zaken snel oppakt en prettig samenwerkt.

M. Trapman

Americol B.V.

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Casius Nederland B.V.

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Casius België B.V.B.A.

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Casius Nederland B.V.

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

M. Spruit

Casius Nederland B.V.

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing

Americol B.V.

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Casius Nederland B.V.

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Casius Nederland B.V.