Edwin van Rijnsoever | Eigenaar | Directeur | Online Professionals

Edwin van Rijnsoever

Flexibele, remote en hybride beschikbare freelancer

Dank je wel voor je interesse én tijd!

 

In mijn Curriculum Vitae vind je wat ik graag doe, mijn werkervaring, vaardigheden, interesses en meer…

 

Woonplaats

Zaandam

Geboren

29 juni 1979

Nationaliteit

Nederlands

Rijbewijs

B

Telefoon

+31 6 1755 0127

edwin@onlineprofessionals.nl

www.onlineprofessionals.nl

/edwin-van-rijnsoever

Over mij

Als freelance (interim) professional met ruime (werk)ervaring ben ik flexibel, remote en/of hybride beschikbaar voor uiteenlopende projecten of voor vaste of tijdelijke ondersteuning.

 

Ik werk op HBO werk- en denkniveau. Met een positieve en enthousiaste instelling zie ik altijd kansen en mogelijkheden. Ik ben bereid dat extra stapje te zetten om werkelijk het verschil te maken.

 

Mijn belangrijkste kenmerken omvatten sterke communicatieve vaardigheden, teamwork en leiderschap. Ik ben georganiseerd en analytisch, gefocust op resultaten en klanttevredenheid. Flexibiliteit en proactieve (probleem)oplossingen zijn mijn sterke punten, altijd integer en ethisch in mijn handelen.

 

Ik waardeer heldere, open en eerlijke communicatie, waarbij respect voor anderen centraal staat. Door echt verbonden te zijn in samenwerking, bereik ik altijd de beste resultaten, zowel binnen als buiten organisaties!

 

Mijn autodidactische eigenschappen wend ik graag aan voor zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

 

Benieuwd naar wat ik kan toevoegen aan jouw organisatie? Plan een kennismaking in!

Wat doe ik graag...

Operations & Interim Management

Project Management Ondersteuning

Office & Project Management

Overige zakelijke ondersteuning

Ervaring


Eigenaar

Online Professionals

Oprichter, eigenaar en freelancer van mijn eigen bedrijf Online Professionals. Zowel ikzelf als online professionals uit mijn netwerk worden remote of hybride ingezet voor uiteenlopende opdrachten, afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgevende organisatie.

01/2021 - HEDEN


Project MANAGER & Operations Manager

ICT Strategie B.V.

Als freelancer verantwoordelijk voor het operationele en projectmanagement binnen het bedrijf. Betrokken bij softwareontwikkeling en implementatie- en migratieprojecten voor commerciële en overheidsklanten in de maritieme sector.

01/2022 - HEDEN


Project Ondersteuner (PMO) & Secretaris a.i.

Protestantse kerk Nederland

Freelance projectondersteuning (PMO) en secretaris binnen het team Pionieren. Tevens betrokken bij procesverbetering, digitalisering en medeorganisatie van trainingen en netwerkdagen voor missionaire initiatieven.

10/2022 - HEDEN


Commercieel & Project Ondersteuner

Van Loenen Consultancy B.V.

Als freelancer zakelijke en commerciële ondersteuning geboden bij het verwerven van nieuwe ICT-opdrachten voor zowel commerciële partijen als overheidsinstanties, waaronder infrastructuur en waterschappen.

06/2021 - 02/2024


Business ANALIST A.I.

Van den Heuvel Centrale Verwarming

Freelance Business Analist, verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedrijfsanalyses en het geven van bedrijfs- en managementadvies aan de eigenaar van dit installatiebedrijf, gericht op het herinrichten en optimaliseren van alle bedrijfsprocessen.

10/2023 - 01/2024


Webbeheerder- & Contentbeheerder

CLASS PUBLICITY

Verantwoordelijk voor web- en contentbeheer en marketingondersteuning voor de website ItaliaansKerstpakketje.nl.

02/2023 - 08/2023


Interim Management a.i.

Stichting Meander-Prokino

Freelance Interim Manager binnen de afdeling Finance, ter ondersteuning van de Financieel Directeur, gericht op het organiseren en herstructureren van alle werkprocessen binnen de afdeling.

05/2021 - 08/2022


Project Management a.i.

Uitvoeringsorganisatie WBTR IVBB B.V.

Freelance Project Manager voor het WBTR-project en het 2e en 3e Nationaal Verenigings Onderzoek binnen IVBB, in samenwerking met De Nederlandse Associatie (DNA).

02/2019 - 02/2021


Coördinator Customer Service & Logistiek

Americol B.V.

Binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de volledige customer service, logistiek, verkooporders, facturatie, administratie en het bieden van ondersteuning aan de directie, het management en andere bedrijfsafdelingen.

12/2000 - 10/2018


Operations Manager

CASIUS B.V.

Operationeel verantwoordelijk voor alle bedrijfsprocessen, waaronder de backoffice, marketing, verkoop, facilitaire zaken, werving en selectie, HR, administratie, financiën, ICT, business development, klantrelaties en office management.

03/2000 - 11/2000


Sales Manager

C.E.T. Benelux

Verantwoordelijk voor het trainen, begeleiden en aansturen van een sales team van 5-7 verkoopmedewerkers voor de B2B-verkoop van beveiligingssystemen.

05/1999 - 02/2000


Hoofdvertegenwoordiger

Euroboek B.V.

Verantwoordelijk voor de opleiding, training, begeleiding en aansturing van een verkoopteam tussen de 4-6 vertegenwoordigers voor de B2C-(straat)verkoop van abonnementen.

Opleidingen

1997 - 1999


HBO Accountancy

Hogeschool Utrecht

1991 - 1997


HAVO

Cals College Nieuwegein

TALEN

Nederlands

Engels

VAARDIG MET...

Google Workspace, Google Docs, Google Sheets, Google Agenda, Google Ads & Google Analytics

Microsoft Office 365, Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Windows & Bing Ads

MacOS

Scrum, Agile, Lean en Kanban methodieken

Wordpress & Umbraco CMS, Elementor

Salesforce, PerfectView, Perfex CRM, Qics Milestones & TimeChimp

Jira & Asana

Exact Globe, Exact Online & Twinfield

LinkedIN, Facebook, Whatsapp & X (Twitter)

Adobe Photoshop, Adobe Elements, iMovie, YouTube Studio

NEVENFUNCTIES

2024 - HEDEN


Adviseur Technische Commissie

VV Compaen

2016 - HEDEN


Volleybaltrainer & -Coach

VV Compaen & VV ZaANSTAD

2018 - 2019


Jeugdcommissie & -Coördinator

VV Zaanstad

HOBBIES

VOLLEYBAL LIVESTREAMS

VIDEO-EDITING

WANDELEN

VAKANTIES EN WEEKENDJES WEG

MOOIE HERINNERINGEN MAKEN

Testimonials

preloader-image

Edwin is heel goed in het bewaken van de teamresultaten en data. Edwin heb ik leren kennen als plichtsgetrouw, secuur, adequaat en vriendelijk. Wanneer ik of een relatie iets nog niet gedaan had stuurde hij een vraag op vriendelijk toon. De humor, die we bij elkaar ontdekten, maakte het nog leuker. Edwin en ik hebben twee jaar binnen de dienstenorganisatie, in het team Pionieren, samengewerkt. Met plezier heb ik met hem samengewerkt. Jammer dat onze samenwerking stopt.

B. Olde

Protestantse Kerk Nederland

Edwin is een goede professional, communiceert duidelijk, fijn in de samenwerking en iemand waar je van op aan kunt. Van harte aan te bevelen!

A. Hendriksen

Velten & De With

Edwin is een fantastische collega die technische IT kennis en vaardigheid combineert met een zeer grote klantgerichtheid. Hij is conciëntieus en heeft onze werkprocessen mede naar een next level gebracht. Het was een geschenk samen met hem te pionieren.

S. Jagersma

Protestantse Kerk Nederland

We hebben Edwin leren kennen als een betrouwbare en pro-actieve samenwerkingspartner. Afspraak is afspraak! Edwin heeft structuur gebracht in onze samenwerking. Hij voelt zich niet alleen verantwoordelijk, maar neemt ook de verantwoording om het resultaat te behalen.

B. van Loenen

Van Loenen Consultancy B.V.

Van harte aanbevolen. Ik werk zeer prettig samen met Edwin die accuraat, snel en nauwkeurig werkt en de lopende zaken goed in de gaten houdt.

O. Grevink

Protestantse Kerk Nederland

Edwin is een scherpe manager met oog voor detail. Daar hij een goede helikopterview heeft, ontgaan hem geen zaken. Hij houdt het overzicht in projecten met alle facetten goed en stuurt daar waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na en ik heb hem als een hele prettige collega ervaren, met een positieve invloed op het team.

C. Deege

ICT Strategie B.V.

Ik heb Edwin in het kader van de projecten WBTR en Nationaal Verenigingsonderzoek leren kennen als een goede Project Manager en Project Ondersteuner. Hij is actief meedenkend en houdt overzicht bij de vele projectstappen.

P. Noordhoek

Uitvoeringsorganisatie WBTR IVBB B.V.

Edwin is integer, eerlijk en heeft groot hart voor zijn werk. Hij bezit de kennis en het uithoudingsvermogen om de klant te helpen en mee te denken in het oplossen van problemen. Edwin denkt en brengt structuur, maar is niet bang om mee te denken buiten de gebaande paden. Daar bewonder ik hem enorm voor. Edwin heeft waanzinnig gevoel voor humor. We hebben gewoon 2 jaar non-stop gelachen. Bedankt Edwin!

M. Selim

Americol B.V.

Edwin werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag geen zaken onbehandeld op zijn bureau blijven liggen. Een fijne collega die zaken snel oppakt en prettig samenwerkt.

M. Trapman

Americol B.V.

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Casius Nederland B.V.

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Casius België B.V.B.A.

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Casius Nederland B.V.

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

M. Spruit

Casius Nederland B.V.

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing

Americol B.V.

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Casius Nederland B.V.

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

Casius Nederland B.V.

recente klanten

Shipbuilder logo
Protestantse Kerk logo
Prokino Kinderopvang
Van Loenen Consultancy
Zelstandigen Bouw Versterkt jou
Bureau Sa-Bien
Heuvel CV logo
IVBB

EIGENSCHAPPEN

Empatisch
Communicatief
Flexibel
Klantgericht