Edwin van Rijnsoever | Eigenaar | Directeur | Online Professionals

Edwin van Rijnsoever

Flexibele, remote en hybride beschikbare freelancer

Hallo. Bedankt voor jouw interesse én tijd in mij!

 

In mijn Curriculum Vitae vind je wat ik graag doe, mijn werkervaring, vaardigheden, interesse en meer…

Woonplaats

Zaandam

Geboren

29 juni 1979

Nationaliteit

Nederlands

Rijbewijs

B

Telefoon

+31 6 1755 0127

edwin@onlineprofessionals.nl

www.onlineprofessionals.nl

/edwin-van-rijnsoever

Over mij

Als freelance (interim) professional met ruime (werk)ervaring ben ik flexibel, remote en/of hybride beschikbaar voor uiteenlopende projecten, maar ook voor vaste of tijdelijke ondersteuning.

 

Ik functioneer op HBO werk- en denkniveau. Positief en opgewekt ingesteld denk ik altijd in kansen én mogelijkheden. En, zet graag net dat stapje extra om het verschil te maken.

 

Ik hecht aan duidelijke, open en eerlijke communicatie waarbij een respectvolle omgang naar anderen centraal staat. Door in echte verbinding met elkaar samen te werken bereik ik met én binnen organisaties altijd de mooiste resultaten!

 

Mijn autodidactische eigenschappen wend ik graag aan voor zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

 

Interesse in mij? Ik maak graag met je kennis. Plan een kennismaking in!

Wat doe ik graag...

Operations & Interim Management

Project Management Office (PMO)

Office & Project Management

Overige zakelijke ondersteuning

Ervaring


Eigenaar

Online Professionals

Oprichter, eigenaar en freelancer binnen mijn eigen bedrijf Online Professionals. Ikzelf of een online professional uit mijn netwerk worden remote of hybride, geheel naar behoefte van de opdrachtgevende organisatie, ingezet op uiteenlopende opdrachten.

01/2022 - HEDEN


Project Ondersteuner & Secretaris a.i.

Protestantse kerk Nederland

Freelance project ondersteuning (PMO) en Secretaris binnen het team Pionieren. Ook betrokken bij procesverbetering, digitalisering en medeorganisator van pionierstrainingen voor missionaire initiatieven.

01/2021 - HEDEN


Project- & Operations Manager

ICT Strategie B.V.

Als freelancer verantwoordelijk voor het operationeel en project management binnen het bedrijf. Betrokken bij software development en implementatie- en migratieprojecten bij klanten (commercieel en overheid) binnen de maritieme sector.

 

10/2022 - HEDEN


WEB- & CONTENTBEHEER

CLASS PUBLICITY

Web- en contentbeheer en marketing ondersteuning bij de website ItaliaansKerstpakketje.nl.

06/2021 - HEDEN


Zakelijk Ondersteuner A.I.

Van den heuvel centrale verwarming

Operationele en HRM ondersteuning en managementadvies als freelancer bij bedrijfsprocessen binnen het installatiebedrijf.

10/2022 - 10/2023


Zakelijk Ondersteuner

Van Loenen Consultancy B.V.

Zakelijke en commerciële ondersteuning als freelancer bij de verwerving van nieuwe ICT-opdrachten, zowel bij commerciële partijen als de overheid (onder andere infra, waterschappen, etc.).

02/2023 - 08/2023


Interim Management a.i.

Stichting Meander-Prokino

Freelance interim management binnen de afdeling Finance ter ondersteuning van de Financieel Directeur voor het organiseren en herstructureren van alle werkprocessen binnen de afdeling Finance.

05/2021 - 08/2022


Project Management a.i.

Uitvoeringsorganisatie WBTR IVBB B.V.

Freelance Project Manager bij het WBTR-project en het 2e en 3e Nationaal Verenigings Onderzoek binnen IVBB in samenwerking met De Nederlandse Associatie (DNA).

05/2021 - 05/2022


Business Analist a.i.

Van den Heuvel Centrale Verwarming

Freelance Business Analist voor een bedrijfsanalyse alsook bedrijfs- en managementadvies bij het herinrichten en het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen aan de eigenaar binnen dit installatiebedrijf.

02/2019 - 02/2021


Coördinator Customer Service & Logistiek

Americol B.V.

Binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de gehele customer service, logistiek, verkooporders, facturatie, administratie en het verzorgen van directie-, management- en bedrijfsondersteuning.

12/2000 - 10/2018


Operations Manager

CASIUS B.V.

Operationeel verantwoordelijk voor alle bedrijfsprocessen zoals backoffice, marketing, verkoop, facilitair, werving en selectie, HR, administratie, financiën, ICT / development, customer relations en het office management.

03/2000 - 11/2000


Sales Manager

C.E.T. Benelux

Verantwoordelijk voor de opleiding, training, begeleiding en aansturing van een salesteam van tussen de 5-7 verkoopmedewerkers voor de B2B-verkoop van beveiligingssystemen.

05/1999 - 02/2000


Hoofdvertegenwoordiger

Euroboek B.V.

Verantwoordelijk voor de opleiding, training, begeleiding en aansturing van een verkoopteam tussen de 4-6 vertegenwoordigers voor de B2C-(straat)verkoop van abonnementen.

Opleidingen

1997 - 1999


HBO Accountancy

Hogeschool Utrecht

1991 - 1997


HAVO

Cals College Nieuwegein

TALEN

Nederlands

Engels

VAARDIG MET...

Google Workspace, Google Ads, Google Analytics

Microsoft Office 365, Windows, Bing Ads

Wordpress, Umbraco CMS

Salesforce, PerfectView, Perfex CRM, Qics Milestones

Jira, Asana

Exact Globe, Exact Online, Twinfield

LinkedIN, Facebook, Whatsapp, Twitter

Adobe Photoshop, Adobe Elements, iMovie, YouTube

NEVENFUNCTIES

2016 - HEDEN


Volleybaltrainer & -Coach

VV Compaen

2018 - 2019


Jeugdcommissie & -Coördinator

VV Zaanstad

HOBBIES

VOLLEYBAL LIVESTREAMS

VIDEO-EDITING

WANDELEN

VAKANTIES EN WEEKENDJES WEG

MOOIE HERINNERINGEN MAKEN

Testimonials

preloader-image

We hebben Edwin leren kennen als een betrouwbare en pro-actieve samenwerkingspartner. Afspraak is afspraak! Edwin heeft structuur gebracht in onze samenwerking. Hij voelt zich niet alleen verantwoordelijk, maar neemt ook de verantwoording om het resultaat te behalen.

B. van Loenen

Van harte aanbevolen. Ik werk zeer prettig samen met Edwin die accuraat, snel en nauwkeurig werkt en de lopende zaken goed in de gaten houdt.

O. Grevink

Edwin is een scherpe manager met oog voor detail. Daar hij een goede helikopterview heeft, ontgaan hem geen zaken. Hij houdt het overzicht in projecten met alle facetten goed en stuurt daar waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na en ik heb hem als een hele prettige collega ervaren, met een positieve invloed op het team.

C. Deege

Ik heb Edwin in het kader van de projecten WBTR en Nationaal Verenigingsonderzoek leren kennen als een goede Project Manager en Project Ondersteuner. Hij is actief meedenkend en houdt overzicht bij de vele projectstappen.

P. Noordhoek

Edwin is integer, eerlijk en heeft groot hart voor zijn werk. Hij bezit de kennis en het uithoudingsvermogen om de klant te helpen en mee te denken in het oplossen van problemen. Edwin denkt en brengt structuur, maar is niet bang om mee te denken buiten de gebaande paden. Daar bewonder ik hem enorm voor. Edwin heeft waanzinnig gevoel voor humor. We hebben gewoon 2 jaar non-stop gelachen. Bedankt Edwin!

M. Selim

Edwin werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag geen zaken onbehandeld op zijn bureau blijven liggen. Een fijne collega die zaken snel oppakt en prettig samenwerkt.

M. Trapman

Ik ken Edwin als een leuke collega veelzijdige collega met humor, gedrevenheid en een pro actieve instelling. Het lukte mij nooit eerder op kantoor te zijn dan hem of als laatste weg te gaan, Edwin was altijd aanwezig. Ondanks dat Edwin administratief de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zette was hij ook commercieel ingesteld en voorzag hij de sales advies. Kortom, ik heb altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst.

M. Wesel

Een zeer goede collega en harde werker! Op Edwin kan je zeker als bedrijf rekenen en meer dan dat! Hij geeft zich volledig en komt met goede innovatieve ideeën! Steeds graag mee samengewerkt!

A. Engelbeen

Ik heb Edwin als een uiterst hard werkende, sociaal en fijne collega aanvaard. Onze tijd samen bij Casius heeft Edwin laten zien dat hij een multitalent is in zowel managen van mensen, de afdeling draaiende houden en het denken in oplossingen. Kortom heb ik altijd graag met hem gewerkt en is voor iedereen een aanwinst!

M. Scholten

Edwin heb ik leren kennen als een warm en betrokken persoon met een heerlijke dosis humor en een tomeloze inzet. Daarnaast werkt hij gestructureerd, nauwkeurig en is snel met analyses.

M. Spruit

Edwin, de man die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Aan het eind van de dag geen open eindjes meer op zijn bureau heeft liggen, de man die van communicatie een sport heeft gemaakt, de man die eerlijke communicatie hoog in het vaandel heeft staan, de procedures volgt zoals ze zijn uitgeschreven. Fijne collega om mee te werken, de juiste humor heeft.

A. Huizing

Edwin is een positieve alleskunner. Hij was acht jaar lang mijn manager maar vooral collega. Hij kan leidinggeven, motiveren en sturing geven op een prettige en unieke manier. Buiten dat deed hij echt alles wat er nodig was om de zaak op- en uit te bouwen. Hij heeft veel mooie resultaten neergezet. Hij is empathische, open en eerlijk.

S. Koenen

Edwin is 1 van de meest getalenteerde, betrouwbare en sympathieke work-o-holics die ik tot nu toe in mijn leven als collega mocht ervaren. Wanneer ik een eigen zaak zou beginnen zou ik hem absoluut benaderen. Hij heeft de gave zich als een kameleon aan te passen en bezit het geheugen van een olifant. Ons huidige team mist hem nog dagelijks.

P. Slijkhuis

recente klanten

Shipbuilder logo
Protestantse Kerk logo
Prokino Kinderopvang
Van Loenen Consultancy
Zelstandigen Bouw Versterkt jou
Bureau Sa-Bien
Heuvel CV logo
IVBB

EIGENSCHAPPEN

Empatisch
Communicatief
Flexibel
Klantgericht