Corona, COVID-19 en (online) ondernemen?

Corona, COVID-19 en (online) ondernemen?

Corona, ook wel bekend als COVID-19, is lastig voor iedereen. Niet in de laatste plaats voor het bedrijfsleven. Veel bedrijven worstelen met vragen zoals: Hoe kun je Corona- en COVID-19-veilig ondernemen, werken en samenwerken als ondernemer? Hoe houd je in een onzekere tijd jouw bedrijf draaiende? Volkomen logische vragen!

Als ZZP-er of ondernemer van een MKB-bedrijf kom je voor lastige keuzes te staan. Niet alle keuzes kennen een even makkelijke oplossing. Want, hoe loods je jouw bedrijf door deze Corona-crises? En, hoe voorkom je dat COVID-19 jouw bedrijf vleugellam maakt?

Voorop gesteld geven wij mee op die vragen ook niet altijd een antwoord te hebben. Wel bieden wij jou de handreiking om samen met jou te ondernemen én samen te werken in deze tijd van Corona (COVID-19).

Onzekerheid in Corona-tijd

Ondernemer zijn en ondernemen is heerlijk. Ondernemen geeft vrijheid. Je bent dat als ondernemer vast eens! Ondernemen kent echter ook de nodige onzekerheden. Maar, Corona maakt ondernemen in steeds meer gevallen wel tot een echte uitdaging.

Een uitdaging waar je als ondernemer heel soms misschien wel wat hulp bij kunt gebruiken?

We kennen de verhalen van gesloten horeca, de reisbranche, de sportscholen. Maar, COVID-19 kent ook veel klein leed bij ZZP-ers en tal van kleinere MKB-bedrijven.

Online Professionals heeft of biedt niet dé oplossing. Online Professionals is wel in staat jou én jouw bedrijf in de Corona-crises te helpen en te ondersteunen.

Ondernemen in het Corona- en COVID-19-tijdperk

Veiligheid, social distancing en thuiswerken zijn belangrijke termen in onze nieuwe anderhalve meter samenleving. Steeds meer bedrijven laten de eigen medewerkers thuiswerken en mijden fysiek contact of beperken dit waar mogelijk tot een minimum.

Het is een goed voorbeeld om onder de veranderende omstandigheden als bedrijf niet stil te vallen en door te kunnen. En, in toenemende mate wordt de samenleving ook steeds enthousiaster en positiever over thuiswerk en werken op afstand.

Online Professionals is al langer voorstander van online werken en werken op afstand. Wij bieden ZZP-ers en kleine MKB-bedrijven aan vóór hen, mét hen én samen met hen te werken. Samenwerken en ondernemen, in Corona-tijdperk, op een geheel veilige en verantwoorde wijze.

Met die bovenstaande wetenschap… wat hebben wij jou dan te bieden?

Ons Corona-aanbod aan jou

In onzekere perioden doen wij jou als ondernemer graag een laagdrempelig Corona-aanbod.

Wij bieden jou:

  1. Een compleet pakket aan online diensten
  2. Zonder langdurige of langlopende verplichtingen
  3. Geheel passend naar jouw wensen en behoeften
  4. Diensten zonder onnodige of overbodige extra services
  5. En niet onbelangrijk… scherpe tarieven

Voorbeelden? Ja hoor…

Marketing ondersteuning, dat kan! Administratieve hulp nodig? Ja hoor, geen probleem! Of, iets heel anders? Ook geen enkel probleem! Wij bieden je alle denkbare ondersteuning voor jouw bedrijf.

Voor ‘maar’ 2 uur per maand? Geen punt. Alleen wanneer je ons nodig hebt? Natuurlijk is dat ook een optie! Of lekker zeker, voor een standaard aantal uur per week? Ja hoor, hoeveel uur had je in gedachten?

Wij zijn graag jouw online bedrijfsondersteuner in, maar ook na, Corona-tijd.

Kortom, wij doen jou het aanbod dat jou en jouw bedrijf past.

Weet je wat het leuke is?

Weet je wat het leuke is? Jij kent ons niet. Wij jou ook nog niet. Maar, wij investeren graag geheel vrijblijvend in jou en maken daarom graag met je kennis. Zonder enige verplichting en zonder kosten te berekenen.

Vertel waar je behoefte aan hebt en waaraan niet. Wij doen jou een aanbod, geheel gratis en geheel vrijblijvend. Jij beslist dan of je met Online Professionals wil samenwerken, of niet!

Zullen wij gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat je verrassen! Ja, we gaan het gewoon doen…

Klik jij op onderstaande knop ‘NEEM CONTACT OP!’, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geheel vrijblijvend meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *