Updates – Nieuws – Informatie

Heren 1 Volleybalvereniging Compaen

Vanaf 1 juli 2024 zal Volleybalvereniging Compaen worden gesponsord door Online Professionals, een bedrijf dat online bedrijfsondersteunende diensten levert aan verenigingen, bedrijven, zelfstandigen en stichtingen. Deze driejarige sponsorovereenkomst omvat de plaatsing van het Online Professionals logo op zowel de website van Volleybalvereniging Compaen als op de wedstrijdbroeken van Heren 1, het leidende team dat momenteel de eerste plaats bekleedt in de eerste divisie van het Nederlandse volleybal.

Netwerken | Recruiters | Directeuren | HR | Management | Recruitment | ZZP | MKB | Online Professionals

Online Professionals is nieuw op de markt van online dienstverlening. Wij netwerken veel én graag! Netwerken doen wij met ZZP-ers, met de directie of het management van bedrijven, HR-managers, recruiters en ieder ander met interesse in onze diensten. Waarom? Wij hebben écht wat te bieden!

Wij bieden bedrijven en zelfstandigen online bedrijfsondersteuning aan tegen scherpe tarieven. Zoek je een oplossing of invulling voor (tijdelijke) taken, klussen, opdrachten of vacatures?

Meer informatie? Meer weten? Lees gauw verder…

De vakantie zit erop. Tijd voor een update! Wij zijn weer hard aan de slag met de uitrol van Online Professionals. Onze doelstelling is om binnen enkele weken / maanden officieel te starten met onze online dienstverlening en bedrijfsondersteuning.

Online Professionals promo

Met trots presenteren wij ons nieuwe promomateriaal op het YouTube kanaal van Online Professionals.

We gaan de serie uitbreiden, maar dit is een eerste start. Met speciale dank aan Manou en Melle van Rijnsoever voor de hulp bij de ontwikkeling van het promomateriaal.

Online Professionals live

We love it… when a plan comes together: De website van Online Professionals is live! Net als elke website, is een website nooit af. Zo ook OnlineProfessionals.nl niet. Taalfoutjes? Feedback? Ontbrekende zaken? Tips, aanvullingen en suggesties zijn in ieder geval van harte welkom en worden zeer gewaardeerd.

5/5